2013 m. spalio 31 d., ketvirtadienis

11 diena

Pranešimą parašė RosyAffair ties 20:40
Šiandien vakaras baisiai prastas sportavimui buvo.Žmonių masė neišpasakyta, eilės prie treniruoklių kosminės, tad teko eit namo ir sušokinėt 1500 šuoliukų, nes kitaip nemačiau išeities.Negi žmonės helouvyyyno nešvenčia? :D Atrodo yra proga gert prisigert, bet neeee...visiem sportuot reikia.

Šiaip šiandien pašnekėjus su kai kuom supratau, kad žiauriai smarkiai esu sumažinusi alkoholio kiekį.Gi taip alų mėgau (dar viena priežastis dėl ko sustorėjau manau), o dabar nei skonio pamenu nei jo noriu.Šventė dabar jei taurė vyno ar dvi išgeriu, bet ir tai seniai ragavau jo :) Ištiesų smagu, kad nebesinori tų "tuščių" kalorijų.

Dar pagalvojus 100 metų kaip kažką gėriau su "gazu".Celiulito ,galima sakyti, vizualaus tokio nebeturiu.Kaip mėnesis be burbuliukų istiesų keičia odos būklę.PASAKA!Aplamai džiaugiuos per spalį pasiektais rezultatais, jei taip toliau, tai gereit saldainių saldainis tapsiu.Aišku nebenoriu tokio greito svorio metimo kaip buvo šias pastarąsias dvi savaites, nes bijau, kad odai bus pi.piec ir nespės  susitraukinėti, o tai jau man baisiau už patį storumą.Ieškau va dabar visą vakarą naminių receptų kaip be sporto ir pirčių, bei masažų galima stangrinti odą. :) Vis šiokia tokia veikla nuobodžiam ketvirtadienio vakarui.


0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą

 

Laikas pradėt mylėti save Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos